Sosyal Medya

BÖLGEHABER

VALÄ° ESEN, VEDA TURLARINA BAÅžLADI

RİZE VALİSİ KASIM ESEN?İN İLÇELERE YAPTI?I VEDA ZİYARETLERİ NE ARDEŞEN FINDIKLI Ç.HEMŞİN VE HEMŞİN İLÇESİNDE DEVAM ETTİ.



HABER : MUHAMMET ÅžEREMET   FOTO : SABRI ASLÄ°ÅžEN


Merkez Valiliğine alına Rize Valisi Kasım Esen, ilçelere yaptığı veda ziyaretleri bugün de sürdürdü.


Vali Esen, Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerine giderek, bu ilçelerdeki Kaymakamlık ve Belediye Başkanlıkları ile vatandaşlarla vedalaştı.


 


Vali Esen ilk olarak Ardeşen Kaymakamlığına ziyarette bulundu. İlçe Kaymakamı Cemil Kılınç, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Rafı Köseoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Kutlu ve daire amirleri tarafından karşılandı.


 


Kaymakam Kılınç, Vali Esen?e Ardeşen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yapılan el dokuma kilim hediye etti.


 


Vali Esen Kaymakamlığa yaptığı ziyaret sonrası belediyeye geçerek, belediye başkanı Mümtaz Sinan ve belediye meclis üyeleri ile vedalaştı. Esen, ilçe halkıyla da vedalaştı.


 


Rize Valisi Kasım Esen Ardeşen de yaptığı veda ziyareti sonrası beraberinde Ardeşen Kaymakamı Cemil Kılınç ile Çamlıhemşin ilçesine giderek, Kaymakamı İsmail Çiçek, Belediye Başkan Vekili Yaşar Alinoğlu ve daire amirleri ile vedalaştı.


 


Vali Esen, daha sonra ayder yaylasına giderek, Kaymakamlık tarafından kendisi onuruna Haşımoğlu otelinde verilen yemeğe katıldı. Yemeğe,Ardeşen Kaymakamı Cemil Kılınç,Çamlıhemşin Kaymakamı İsmail Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Hamza Çil ve Belediye Başkan Vekili Yaşar Alinoğlu ile daire amirleri katıldı.



Çamlıhemşin Kaymakamı İsmail Çiçek, Vali Esen?e çeşitli hediyeleri takdim etti.



Kaynak: HABER YEŞİL

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.