Sosyal Medya

BÖLGEHABER

AK PARTİ RİZE'DE HEDEFİ BÜYÜTTÜ

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, yerel seçimlerde il genelindeki bütün belediye başkanlıklarını kazanacaklarına inandığını söyledi.



AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, yaptığı açıklamada, 2004 yılındaki yerel seçimlerinde partilerinden Rize belediye başkan aday adaylığı için 11 kişinin müracaat etiğini, ancak bu seçimde ise şu ana kadar sadece mevcut belediye başkanı Halil Bakırcı'nın aday adaylığını açıkladığını belirtti.

Bakırcı'nın başarılı olduğu ve onunla devam edileceği şeklinde bir kanaatin ortaya çıkmış olabileceğini ifade eden Katmer, ''Bu nedenle başka aday adayı çıkmamış olabilir. AK Parti'nin karşısında diğer siyasi partilerin ortak aday çıkarma gayretleri var. Bu, AK Parti'nin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyar. 2004 yılında taahhüt ettiklerimizi yerine getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu seçimde de ilimizdeki bütün belediye başkanlıklarını kazanacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Katmer, siyaseti millete hizmet sanatı olarak algıladıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
''3 Kasım 2002 seçimlerinde bu millet bir mesaj verdi. 'Artık kavga istemiyorum' dedi. Mesut Yılmaz ile Tansu Çiller'in kavgasını seyrettiler. Bu üslupla biz siyaset anlayışımızı yürütmek istemiyoruz. Bunun cevabını sandıkta milletimiz verdi. Bizim bir tek kavgamız var, o da millete hizmet etme kavgası. AK Parti milletle birlikte hareket ettiği sürece millet, AK Parti'yi bırakmayacaktır. Karşımızdaki ittifaklar, ne kadar güçlü olduğumuzu görmemize neden oluyor ve bunun ağır bir yük getirdiğinin farkındayız.''

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.