Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

HALİM BEKAR, HEMŞİN?DE İDDİALI

AK Parti Hemşin Belediye Başkan aday adayı Halim Bekar, cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını getirdikleri ilçenin belediyesine talipli olduklarını söyledi.



AK Parti eski Hemşin İlçe Başkanı ve Hemşin Belediye Başkan aday adayı Halim Bekar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partililere seslenerek, ?Başbakanımızdan ilçemize ne istediysek aldık. Sayın Başbakanımız ise bizden bir tek şey istiyor. O da Hemşin Belediye Başkanlığı'dır. Bu hediyeyi hep beraber çalışıp sayın başbakanımıza 29 Mart günü verelim? şeklinde konuştu.

5 yıldır yürüttüğü ilçe başkanlığı görevimi 3. olağan kongrede aday olmayarak bıraktığını hatırlatan Halim Bekar, ?Kongreden sonra teşkilatım ve halkımızın görüşlerini alarak 6 Aralık tarihinde il başkanlığımıza müracaat ederek Hemşin Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldum. Partimiz kurulduğu günden beri el ele vererek ilçemize cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini getirdik. Bugüne kadar yapamayacağımız işin sözünü vermedik, sadece ve sadece hizmet için mücadele ettik. Başbakanımızı ilçemize davet ettik ve bu ziyaret fabrika oldu, konut oldu, hizmet oldu. İlçemizde ak bir sayfa açıldı, çehremiz değişti. Bunlar lafla değil, çalışmayla oldu.? dedi.

HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°ZÄ°N HAVASINI ATANLAR VAR
İlçeye AK Parti'nin getirdiği önemli projelere siyaset adına sahip çıkanları da eleştiren Bekar, ?Kendi başarısızlıklarını bizim başarılarımızla örtmek isteyenler var. Bunlara asla kulak asmayıp prim vermeyeceğiz. Elimizde imza yetkisi olmadan bugüne kadar yaptıklarımız, yetkiyi aldığımızda yapacaklarımızın da teminatıdır. Başbakanımızdan bugüne kadar ne istediysek aldık. Sayın Başbakanımızın bizden tek bir isteği var. O da Hemşin Belediye Başkanlığı'dır. 29 Mart 2009 günü akşamı bu hediyeyi de biz vereceğiz.? diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.