Sosyal Medya

HALİM BEKAR, HEMŞİN'DEN ADAY

AK Parti Hemşin eski ilçe Başkanı Halim Bekar, bugün Rize İl Başkanlığı'na müracaat ederek Hemşin Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu



AK Parti çatısı altında 5 yıldır Hemşin ilçe başkanlığı görevini üstlenen Halim Bekar, 3. olağan ilçe kongresinde aday olmayarak Hemşin belediye başkan aday adaylığı için AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer'e müracaatta bulunarak resmen aday adayı oldu.

5 yıldır Hemşin'de ilçe başkanlığı yaptığını belirten Halim Bekar ?Hemşin belediye başkanı aday adayı olmak için 3. olağan kongrede ilçe başkanlığına aday olmadım. Halkımızın görüş ve teveccühünü alarak Hemşin belediye başkan aday adaylığına müracaat ediyorum. Hayırlara vesile olması temenni ediyorum? dedi.

Aday başvuru dosyasını kabul eden İl Başkanı Yılmaz Katmer ?Halim Bekar kardeşimiz uzun yıllar aramızda hizmet etmiştir. İlçe başkanı olarak görev yaptığı ilçesinde büyük hizmetleri vardır. Şimdi de belediye başkanı olarak görevine devam etmek istiyor, kendisine bu yolda başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.