Sosyal Medya

SPOR

Lider Keskin Virajda! Ä°lk 11'ler

Lider Keskin Virajda! İlk 11'ler Lider Trabzonspor, 13. haftanın açılış maçında 3 sezondur deplasmanda yenemediği Kayserispor'a konuk oluyor.. İşte maç öncesi tüm AYRINTILAR! Devamı İçin Tıklayınız...



Lider Trabzonspor, 13. haftanın açılış maçında 3 sezondur deplasmanda yenemediği Kayserispor'a konuk oluyor.. Bordo mavililer kazanarak hem şanssızlığına son vermek hem liderliğini korumak amacında.. Ev sahibi Kayseri ise rakibini eli boş göndermek istiyor..

Saat: 20:00
Yayın: Lig TV
Stat: Atataürk Stadı
Hakem: Halis Özkahya
Kayserispor: Souleymanou, Ali Turan, Eren, Aydın, Toledo, Mehmet Topuz, Saidou, Ragıp, Bilal, Mehmet Eren, Cangele
Trabzonspor: Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Yattara, Hüseyin, Selçuk, Colman, Gökhan, Umut

TRABZONSPOR 3 SEZONDUR KAYSERÄ°DE KAZANAMIYOR
Trabzonspor, ligde Kayserispor deplasmanında son 3 sezondur galip gelme başarısı gösteremiyor.

En son 2004-2005 sezonunda 3-0'lık galibiyetle Kayseri'den dönen bordo-mavili takım, 2005-2006 sezonunda 4-2, 2006-2007 ve geçen sezon 1-0'lık mağlubiyetler aldı.

YANAL, TAKTÄ°K ALTERNATÄ°FLERÄ°NÄ° ARTIRDI

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal oyuncularını zorlu maça motive ediyor. Kayserispor'un sahasında büyük takımlara karşı önemli işler yaptığını oyuncularına hatırlatan deneyimli teknik adam, taktik alternatiflerini artırırken, forvet oyuncularından az hata yaparak yakaladıkları fırsatları değerlendirmelerini istedi. Yanal, yapılan taktik çalışmalarında ise oyuncularından kaleyi gördükleri yerden isabetli vuruşlar yapmalarını isteyerek, prese dayalı bir oyun anlayışı ile sahaya çıkacaklarının sinyallerini verdi.

KAYSERİSPOR'DA EKSİK ÇOK

Kayserispor, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında kendi evinde ağırlayacağı lider Trabzonspor'u eli boş göndermek istiyor. Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde lider Trabzonspor maçının son taktik çalışmasını yapan Kayserispor'da, forvet bölgesinde yaşanan sıkıntı teknik heyeti düşündürüyor. Son antrenmanda sakatlanan Tevfik Köse'nin yanında Turgay'ın sakat olması, Puroviç'in kolunun kırılması, Aghahowa'nın kart cezalısı olması ve Cangele'nin de uzun süren bir sakatlık dönemi sonrası tam iyileşememesi forvet hattında sıkıntı oluşturuyor.

EVÄ°NDE 4 BÃœYÃœKLERE BOYUN E?MÄ°YOR

Son 3 sezondur evinde 4 büyüklere boyun eğmeyen Kayserispor ile liderlik koltuğunu bırakmak istemeyen Trabzonspor'un bugün akşam yapacakları mücadelenin zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. 4 büyüklere karşı elde ettiği ünvanı elinden bırakmak istemeyen sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor'u yenerek moral bulmak isterken, Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ise liderliği Kayseri'de bırakmamak için elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtması bekleniyor.

TRABZONSPOR'UN DIÅž SAHA AVANTAJI

Zorlu karşılaşma öncesi Trabzonspor'un avantajı dış sahada bu sezon elde ettiği puanlar. 2008-2009 sezonunun en iyi deplasman takımı olma ünvanını sürdüren Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, zorlu rakibi karşısında bu avantajını iyi değerlendirmek istiyor. Bu sezon dış sahada oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde eden Trabzonspor 15 puan topladı. Tek yenilgisini ise Galatasaray'a karşı 3-0'lık sonuç ile alan bordo-mavili takım deplasmandaki başarılı performansını rakibi karşısında da sürdürmek istiyor.

25. RANDEVU

Turkcell Süper Lig'de, Trabzonspor ile Kayserispor bugün yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 25. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 24 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 16-4 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, 44 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 23 gol gördü.

KAYSERÄ°'DE 3 YILDIR KAYBEDÄ°YOR

Trabzonspor, ligde Kayserispor deplasmanında son 3 sezondur galip gelme başarısı gösteremiyor. En son 2004-2005 sezonunda 3-0'lık galibiyetle Kayseri'den dönen bordo-mavili takım, 2005-2006 sezonunda 4-2, 2006-2007 ve geçen sezon 1-0'lık mağlubiyetler aldı. Trabzonspor, dış sahada toplam 12 maçta, 6 galibiyet, 4 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti.

2 takım arasında en farklı galibiyeti Trabzonspor, 1994-95 sezonunda 5-2'lik sonuçla elde etmişti. En gollü maç ise 1997-98 sezonunda Kayseri'de Trabzonspor'un 6-5'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşma olmuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.