Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Siyaset Akademisinde 4. Ders

AK Parti Siyaset Akademisi?nin bu haftaki konukları İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat, Prof. Dr. Sürayya Sakınç oldu.



İsmail Kahraman Kültür merkezinde düzenlenen programda Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir belediye başkanlığı döneminde yaptığı Sulukule kentsel dönüşüm projesi ve büyük çabalar sonuçu oluşturdukları e-belediyecilik sistemi hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Demir, yapılan bu projeleri bir çok üniversitede anlattıklarını belirterek ?çünkü bu projenin içerisinde belediye ile ilgili tüm bilgileri ve tüm müdürlükleri kapsayan bir proje. Bunun yanında imar, hakla ilişkiler ve eğitimler var. Belediyenin tüm iş ve işlevlerini içeren bir proje olduğu için bunu özellikle yerel yönetimlere ilgi duyan arkadaşlara sunuyoruz? dedi.

 

Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat ise etkili iletişim ve beden dili konusunda bilgi verdi. Arat, çok sayıda bankacıya iletişim eğitimi verdiğini belirterek ? bence bütün bunlara hiç gerek yok olmadığını düşünüyorum. Eğer kişi olumlu düşünceler içindeyse vücut ve dilde onu takip ediyor. Ama kişi yıkıcı biriyse ona 10 gün değil 100 günde eğitim verseler 100 gün sonra yine aynı kendisi gibi olacaktır? şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Programın devamında ise Prof. Dr. Sürayya Sakınç, belediyelerde mali yönetim ve belediyelerin yerel kalkınmadaki rolü hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.