Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Kasım ayı tarihe geçti

DSP il başkanı Niyazı Kaptan Kasım ayında Bülent Ecevit i kaybettiklerini söyleyerek



KKTC nin kuruluş yıl dönümü, partimizin kuruluş yıl dönümü ve aynı zamanda eski genel başkanımız Bülent Ecevit i kaybettiğimiz bir ay, bu ayın bizim için önemi büyük? dedi.
 

Dilek ASLAN

: DSP il baÅŸkanı Niyazı Kaptan ve parti yönetimi Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruÅŸunda bulunurken  Kasım ayının kendileri için önemli bir ay olduÄŸunu söyledi.

     DSP Ä°l yönetimi  Cumhuriyet alanında  Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruÅŸunda bulunurken il baÅŸkanı Niyazi Kaptan Kasım ayının  DSP olarak kendileri için önemli olduÄŸunu söyleyip? 10 Kasım da ulu önder Atatürk ü kaybettik. Yine bu ay içinde   eski genel baÅŸkanımız Bülent Ecevit i kaybettik. Partimizin kuruluÅŸ u yine Kasım ayına denk gelmekte ve KKTC nin kuruluÅŸ yıl dönümü Kasım ayında? dedi.

        DSP il baÅŸkanı Niyazı Kaptan  ülke de yaÅŸanan sıkıntıların  artarak geliÅŸeceÄŸini söyleyerek? Hükümetin seçim derdinden uzak kalarak  insanların sıkıntılarına el atması gerek. Ãœlkede ekonomik kriz in yanında terör de tırmandı. Kesin ve kalıcı çözümler gerek? dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.