Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Çaykaralılar Zarha?da buluştu

Çaykara ve Dernekpazarılı işadamları, bürokratlar, siyasiler Sürmene?ye bağlı Zarha Dağı tesislerinde bir araya gelip stres attı



TRABZON - Trabzon'da görev yapan Çaykara ve Dernekpazarılı bürokratlar, iş adamları ve bazı siyasiler Sürmene Zarha Dağı Dinlenme Tesislerinde buluştu.
Yemeğe Trabzon Baro Başkanı Mehmet Şentürk, Belediye eski Başkan Yardımcısı Osman Abanoz, Galericiler Birliği Başkanı Mehmet Çevik, Boks İl Temsilcisi İbrahim Çelebi, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek, avukatlar Yunus Yıldız, Murat Ağırman ve çok sayıda memur katıldı.
KAYNAÅžTILAR
Organizasyon sorumlusu Güner Tatlı, yaptığı açıklamada, yardımcıları Aydın Mutlu ve Mürvet Güvenaksu ile birlikte ilk kez böyle bir oluşumun sağlanmasına yönelik keyifli toplantılara başladıklarını dile getirdi.
Çaykaralıların birbirlerini daha iyi yakından tanımalarına yardımcı olmanın en büyük arzuları olduğunu söyleyen Tatlı, daha etkin ve verimli olmak için bütün Çaykaralı iş adamları, bürokratlar ve memur arkadaşlardan destek beklediklerini de kaydetti.
Keyifli buluşmada yemek yiyip koyu bir sohbete tutuşan davetliler bu tür organizasyonların artırılması yönünde talepte bulundular.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.