Sosyal Medya

GÃœNCEL

İstanbul Bahçelievlerde Hizmet Yumağı

Başbakan ERDO?AN'ında katıldığı Açılış Töreni ile Bahçelievler Belediyesinin Gövde gösterisine sahne olan Toplu açılış töreninde DEVELİO?LU Şov yaptı.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'yi hiç kimsenin Kürt kökenli vatandaşlarla kopuk olarak gösteremeyeceğini söyledi. Obama-Bush benzetmesine tepki gösteren Erdoğan, "İlla örneklemeler gerekiyorsa alırsın Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten yürürsen taa medeniyetimizin gerilerine Kanunilere, Yavuzlara, Fatihlere." diye konuştu.

Bahçelievler'de yaptırılan Hasan Doğan Spor Kompleksi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle açıldı. Törene Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra; Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Hasan Doğan'ın eşi Aysel Doğan, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Törende konuşan Erdoğan, kendisine yapılan Obama-Bush benzetmesine yönelik eleştirilerini yineledi. Türkiye'nin bütün etnik unsurlarıyla bir olduğunun altını çizen Erdoğan, "Hiç kimse AK Parti iktidarını Kürt kökenli vatandaşlarıyla kopuk, ayrımcılık yapan iktidar olarak gösteremez. Şu anda benim Kürt kökenli vatandaşlarımı istismar eden terör örgütü yandaşlarına da sesleniyorum; Sizler bu ülkede tek millet diyemediniz, tek bayrak diyemediniz, tek vatan diyemediniz, tek devlet diyemediniz, başka hesapların içinde oldunuz.

 

Bir iki gündür birşeyler dolaşıyor bazı medya guruplarında. Obama-Bush kıyaslaması yapanlar var. Onlara da sesleniyorum; insaf ve izan sahibi olanlara sesleniyorum; biz ne Obama'yız ne Bush'uz. Biz biziz. Biz bize benzeriz. Bizi kimse birilerine benzetmesin. Eğer Tayyip Erdoğan'a söylüyorlarsa ben Tayyip Erdoğan'ım. Ne Obama'yım, ne Bush. İlla örneklemeler gerekiyorsa alırsın Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten yürürsen taa medeniyetimizin gerilerine Kanunilere, Yavuzlara, Fatihlere." diye konuştu.

 

AK Parti'ye yönelik yolsuzluk çamuru atılmaya çalışıldığını ifade eden Erdoğan, "Bu yolsuzluklar olsa bu hizmetler yürür mü? Eğer bundan önceki iktidarlar yatırım yapmadıysa sebebi neydi? Sebebi 22 bankanın fona devredilmesiydi. Bankalar fona devredildi, parasını millet ödedi. Bu arada sıyrılanlar, köşe dönenler, vurgunları vuranlar oldu. Bedelini millet ödedi." şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ErdoÄŸan, açılışını yaptığı maÄŸaza sahibinden ucuzluk yapmasını istedi  

 

             BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, Çetinkaya MaÄŸazaları'nın Åžirinevler ÅŸubesini açtı. BaÅŸbakan ErdoÄŸan açılışta maÄŸaza sahibinden ucuzluk yapmasını istedi. Törenin ardından maÄŸazaya akın eden vatandaÅŸlar izdihama neden oldu.

Başbakan Erdoğan, Bahçelievler Şirinevler'de hizmete başlayan Çetinkaya Mağazası'nın açılışını yaptı. Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Erdoğan, alışveriş merkezinin hayırlı olmasını ve ucuzluk getirmesini diledi. Firma sahibine de seslenen Erdoğan, ucuzluk yapmasını istedi. Bu istek üzerine firma sahibi Fehmi Çetinkaya, "Başbakanımız ne derse o olur. Ucuzluk yapacağız, enflasyonu düşüreceğiz." dedi. Konuşmaların ardından Başbakan Erdoğan kurdelayı kesti ve bir süre yeni mağazayı gezdi. Erdoğan mağazadan çıkışta kendisini bekleyen vatandaşların yanına giderek onları selamladı. Bazı vatandaşlarla tokalaşan Erdoğan'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Erdoğan daha sonra buradan ayrıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne Obama,Ne Bush,Biz Türkuz

 

Erdoğan'ın ayrılmasıyla birlikte vatandaşlar, açılış nedeniyle indirim yapılan mağazaya hücum etti. Çok sayıda vatandaşın mağazaya girmek istemesi üzerine kapılarda izdiham yaşandı. Bunun üzerine polis ve güvenlik görevlileri devreye girerek vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Vatandaşların ısrarla içeri girmek istemeleri üzerine kapılar kapatıldı. Daha sonra ise kapılar tekrara açılarak vatandaşlar kontrollü bir şekilde içeri alındı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.