Sosyal Medya

BÖLGEHABER

KIRAN: 'RÄ°ZESPOR KABUK DE?Ä°ÅžTÄ°RÄ°YOR'

Tahir Kıran, Rizespor için çok önemli adımlar atıldığını söyledi



Futbol Federasyonu Eski yönetim kurulu üyesi olan Rizeli İş adamı Tahir Kıran, Sportif A.Ş.'nin kurulması ile birlikte hem Rize hem de Rizespor için yeni bir dönemin başladığını söyledi.

Türkiye'nin önde gelen iş adamlarının Rize'ye faydalı olmak için böyle bir ortaklık başlattıklarının altını çizen Kıran, ?Rize sportif A.Ş'nin başkanı Şadan Kalkavan olacak. Daha sonra da başkan yardımcısı ve icra kurulu oluşacak. Sportif A.Ş. çok önemli işlere imza atacağından herkesin destek vermesi gerek.? dedi.

Sağlam Adımlar
Rizespor'un geleceği için çok sağlam adımlar atıldığına da dikkat çeken Tahir Kıran, ?Bu bir geçiş dönemidir. Dolayısıyla kabuk değişikliği ile kurumsal bir yapı ortaya çıkacak. Elbette bu geçiş dönemi sancılı geçeceğinden bunun en az zararla atlatılması lazım. Tüm Türkiye'nin örnek alacağı, tanıyacağı ekip olacak. Alt yapıya da çok büyük önem verilecek. Eğitime destek verileceği gibi Rizespor koleji de kurulacak. Rizespor çağ atlama dönemine girmiştir. Bu dönemde de herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yapmalıdır? diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.