Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Hemşin Ak Parti'de Başa Dönüldü

AK Parti Hemşin ilçesi 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Halim Bekar aday olmadı. İşte yeni yönetim:



AK Parti Hemşin 3. olağan ilçe kongresi tek listeyle gerçekleşti. Kurucu ilçe başkanı Mustafa Şentürk'ün tek listesiyle girilen kongrede, mevcut başkan Halim Bekar yeniden aday olmadı.





Kongreye İl Başkan vekili Halil Turan, Rize milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Artvin milletvekili Ertekin Çolak, il başkan yardımcısı Emin Öksüz, İl kadın Kolu başkanı Nuran Alim, ilçe teşkilatı üyeleri ve bir çok partili katıldı.

Kongrede divan başkanlığına İl başkan vekili Halil Turan, yardımcılıklarına İl Kadın Kolu başkanı Nuran Alim ve Pazar ilçe başkanı Ahmet Basa, divan üyeliklerine ise ilçe kadın kolu ve gençlik kolu başkanı Reyhane Öztürk ve Özer Özmen seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kongre protokol konuşmalarıyla devam etti.

Divan başkanı Halil Turan, İl başkanı Yılmaz Katmer'in başbakanın Tunceli programına katılması nedeniyle kongreye katılamadığını ve selamlarını getirdiğini belirtti. Turan, daha sonra kongreye mesaj gönderen bakan ve genel merkez üst düzey yetkililerin isimlerini okudu. Kadın kolu başkanı Nuran Alim ise Başbakandan gelen kongre mesajını okudu.

Altı yıldır görev yapan ilçe başkanı Halim Bekar ?2002 yılında kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başladığım görevime, 1. ve 2. kongrelerde ilçe başkanı olarak devam ettim. Görev süremde partimizi ilçemizde en üst seviyeye çıkarmak için mücadele ettik. Üye sayımızı 436'ya, ilk genel seçimde yüzde 34 olan oy oranımızı ise ikinci genel seçimde yüzde 55 oranına çıkararak partimizi en iyi şekilde temsil etme gayretini gösterdik? dedi.
Bekar, konuşmasının devamında ise ilçeye kazandırdıkları yatırımlardan bahsetti.

Konuşmaların ardından ilçe seçim kurulu başkanlığında kullanılan oy sonucu kongreye tek liste ile giren kurucu ilçe başkanı Mustafa Şentürk, aldığı 119 oyla ilçe başkanlığına seçildi.

Başkan Mustafa Şentürk başkanlığındaki AK Parti Hemşin İlçe Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Altan İleri, Naci Demirci, Ahmet Kamiloğlu, Ahmet Şentürk, İlyas Çelik, Ziynet Yeğen, Ethem Kobal, Mustafa Devrim, Hasan Yaşar Demirci, Çetin Pamukçu, Onur Şalvarcı, Süleyman Hilmi Göral, Naci Çorbacı ve Murat Kurtuluş.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.