Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

EYÃœPSULTANIN YENÄ° KAYMAKAMÄ° RÄ°ZELÄ°LER DERNE?Ä°NÄ° ZÄ°YARET  ETTÄ°

Eyüp sultanda yeni atanan Osman KAYMAK Eyüp Rizeliler Derneğini ziyaret ederek Eyüplü Rizelilerin gönlünü kazandı.



 

Eyüp  sultanda yeni atanan Osman KAYMAK Eyüp Rizeliler DerneÄŸini ziyaret ederek Eyüplü Rizelilerin gönlünü kazandı.

 

Dernek BaÅŸkanı Mehmet Yazıcı yaptığı kısa konuÅŸmada Kaymakam Bey bizleri ziyaret etmek ile bizlere büyük onur verdi.Kaymakam beyi yönetim kurulu tam kadro olarak karşılamk üzere buradayız.Eyüpsultanın  sorunlarını ve  hemÅŸehrılemizin sorunlarını dinleyen kaymakam bey derneÄŸimiz dolaÅŸarak dernek yayın organımız Rize,m dergisini inceleyerek tebrik ettiler.dedi.

      Rizeliler derneÄŸini ziyaret eden Kaymakamın  Ã–zel kalem müdürü olan RizeliK.Yusuf YaÄŸcı  ise Kaymakam'ın onuruna yöresel yemeklerinde bulunduÄŸu menü çeÅŸitlemesi ile birlikte  öğlen yemeÄŸi verildi.

 

BaÅŸkan Mehmet Yazıcı ziyaretin sonunda Kaymakam  Osman Kaymak  ve Özel Kalem müdürü K Yusuf YaÄŸcı'ya ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teÅŸekkür ederek uÄŸurlandı.

 

 

 

 

 Memleket sevdalısı Özcan Beyaz'ın çabaları ve dernek yönetiminin desteÄŸi ve iÅŸadamlarının katkısı ile çıkan derneÄŸin resmi yayın organı Rizem dergisi ziyarette kaymakam ve beraberindekilerden tam not aldı.
 
 
 

İlaç gibi dergi:Rizem
 Yazı Boyutu

 

 

Türkiyede doğduğu yerlerden uzak yaşamaya mecbur kalan illerin başında Rize gelir.Rizelilerin memleket hasretini bir nebze olsun dindiren yeni bir dergi basılmaya başladı.Adı Rizem.okumaya değer dergi.

 

Eyüp Rizeliler derneği İstanbul'da yaptığı faliyetlerle adını duyurmaya başladı.Dernek Eyüpsultan'ın tam ortasında güzide bir yerde.

Dernek kaçkar gazetesi İstanbul koordinatörü olan Özcan Beyaz'ın editörlüğünde güzel bir hizmete imza atmış.Bu hizmet Rize ve Karadenizi tanıtan bir dergi.Rizem

Dergi daha yeni.İkinci sayısında üstad Necip Fazil'ın "Rizeli demek kafi" sözüyle ve ayder manzarası bir kapakla basılmış.Üçüncü sayı hazırlıkları tamamlandı.

Bu çalışmalardan dolayı Eyüp Rizeliler dernek başkan ve yönetim kurulunu tebrik ediyoruz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.