Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Fantezileri ile ilgilenmeye hiç niyetim yok

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu ve Gökçek'e gönderme yaptı



SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybederse siyaseti bırakma iddiasına, ''Bunların hepsi Melih beyin fantezileri. Sayın Gökçek'in fantezileri ile ilgilenmeye hiç niyetim yok'' yanıtı verdi.

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara'dan İstanbul'a gelen Karayalçın, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda bir grup partili tarafından karşılandı.

SHP lideri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kesinleşmeden Gökçek'in yaptığı "Seçimi kaybederse siyaseti bırakacak mı?" sözleri üzerine, ''Bunların hepsi Melih beyin fantezileri. Sayın Gökçek'in fantezileri ile ilgilenmeye hiç niyetim yok." dedi.

Karayalçın, aday olduğu takdirde SHP'nin yerel seçimlere CHP ile ortak katılıp katılmama sorusuna da, ''Hayır böyle bir şey asla söz konusu değil.'' karşılığını verdi.

Melih Gökçek daha önceki açıklamalarında, ''Partim beni tekrar aday yaparsa ve seçimi Karayalçın kazanırsa siyaseti bırakacağım. Ben kazanırsam sayın Baykal ve Karayalçın siyaseti bırakacaklar mı? Hodri meydan. Bu cesarette bulunacaklarına inanmıyorum. Kendilerine güvenleri yok.'' şeklinde konuşmuştu. (habertürk)


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.