Sosyal Medya

POLİTİKA

PAZAR AK PARTİ'DE KONGRE RÜZGARI

AK Parti Pazar İlçe başkanı Ahmet Basa 26 Ekim?deki kongrede aday olmayacağını açıkladı. İşte teşkilatın desteğini de arkasına alan yeni başkan adayı:



NACİ GÜVEN
26 Ekim günü yapılacak AK Parti Pazar İlçe 3. Olağan Kongresi'ne kısa bir süre kala AK Parti Pazar İlçe Başkan Yardımcısı Adem Yıldız, adaylığını açıkladı.


Mevcut Başkan Ahmet Basa'nın 3. Olağan Genel Kurul'da aday olmayacağını açıklamasının ardından Başkan Yardımcısı Adem Yıldız bu akşam ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını ilan etti.

3. Olağan Kongre'nin son derece demokratik bir ortamda yapılacağını belirten Adem Yıldız, ?26 Ekim 2008 tarihinde yapılacak olan AKP Pazar İlçe Kongresi'nde parti tabanımızın ısrarı ve desteği ile Pazar Ak Parti İlçe Başkanlığı'na aday olduğumu tüm kamuoyu ve AK Parti camiasına açıklıyorum. Bugüne kadar yaptığımız her görevi hizmet olarak gördük ve gönül bağıyla çalıştık. Hiçbir zaman arkamızda ihtilafa konu olacak olgular bırakmadık. Her zaman halkımızın yanında olduk ve üzerimize düşen görevleri yerine getirdik? dedi.

Yıldız, delegelerin bu görevi kendisine uygun görmeleri halinde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da dürüst, ilkeli ve seviyeli şekilde siyasi çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, "Üzerimize aldığımız bu kutsal ve sorumluluk isteyen görevi layığı ile yapmaya çalışacağız. Şimdiden 26 Ekim günü yapılacak 3. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, teşkilatımızın değişik kademelerinde yer alan tüm arkadaşlarımızın desteklerini bekliyor, saygı ve sevgiler sunuyorum.? diye konuştu.

Ak Parti'nin Pazar'da yapılacak 3. Olağan Genel Kurulu için, daha önce Recep Çatan adaylığını açıklamıştı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.