Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Bayanlara siyaset akademisi çağrısı

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Aylık Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer, bayanları siyaset akademisine katılmaya davet etti.



Her ay düzenlenen AK Parti il kadın kolları mahalle ve köy temsilcileri toplantılarının Ekim ayı toplantısı merkez ilçe toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Rize İl kadın kolu başkanı Nuran Alim?in yanı sıra İl Sağlık Müdürlüğü çatısı altında hasta hakları il koordinatörlüğünden yetkili üç kişilik bir heyet katılarak, mahalle ve köy temsilcilerine hasta hakları ve uygulaması konusunda bir sunum yaptılar.

 

Hasta hakları İl Koordinatörü olan Güler Temur, hasta haklarının ne olduğu ve amacı hakkında bilgi verirken; 82. Yıl Devlet Hastanesi Hasta Hakları Birim Sorumlusu Sonnur Kasarcı, hasta haklarının uygulanması noktasında yapılması gerekenler hakkında katılımcıları bilgilendirdiler. Sosyal Çalışmacı Aykut Balcı ise katılımcıların düşüncelerini öğrenmek için verilen anket formlarının doldurulması noktasında katılımcılara yardımcı oldu.

 

İl Kadın Kolu başkanı Nuran Alim, yapılan bu yararlı sunumdan dolayı ilgililere teşekkür ederek toplantının kalan kısmında Rize?de başlayacak olan AK Parti Siyaset Akademisi hakkında mahalle ve köy temsilcilerine bilgi verdi. Ülkeye akademisyen siyasetçilerin yetişmesi gerektiğini vurgulayan Alim, ?bayanlar için 100 YTL olan bu akademi, haftanın tek günü ve iki ay sürecek. Fazla zaman almadan dolu dolu bir eğitim almış olacağız? dedi. Alim, ayrıca bu eğitimlerin tamamen bağımsız profesörler tarafından verileceğini de belirterek tüm bayanları bu akademiye katılmaya davet etti.

 

Ä°l Kadın Kolları, mahalle ve köy temsilcileri toplantısının ardından ilçe kadın kolları baÅŸkanlarıyla bir araya geldi. Bu toplantıya Ä°l BaÅŸkanı Yılmaz Katmer, il baÅŸkan yardımcıları Osman Karavin, Burak ÇakıroÄŸlu da katıldı.  

 

İl Başkanı Yılmaz Katmer, yapılan kongrelerle ilgili kadın kolu ilçe başkanlarını bilgilendirdikten sonra, Siyaset Akademisine katılım noktasında kadınlara daha çok önem verildiklerini belirtti. Katmer, ?bu akademiye katılmak isteyen bayan kardeşlerimize bulundukları yerlerden Rize?ye ulaşım konusunda en ince noktasına kadar kolaylık sağlayacağız. Bayan kardeşlerimizin bu akademiye çok sayıda katılmaları bizi ziyadesiyle memnun eder. Bu anlamda bayan kardeşlerimizi bir kampanya gibi bu kurslara katılmaya davet ediyorum? dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.