Sosyal Medya

POLİTİKA

Pazar Ak Parti'de Könge Rüzgarı

26 Ekim günü yapılacak AK Parti Pazar İlçe 3. Olağan Kongresi öncesi ilk sürpriz aday. İşte kongreye 15 gün kala adaylığını ilan eden isim:



AK Parti Pazar İlçe 3. Olağan Kongresi için geriye sayım başlarken başkanlık için ilk aday Recep Ali Çatan oldu.

Basın açıklamasıyla adaylığını ilan eden Çatan, ?Değişim şart. AK Parti'nin gerçek misyonunu hâkim kılmak için aday oldum? dedi.

26 Ekim'de yapılacak 3. Olağan genel Kurul'da ekibiyle birlikte hizmete talipli olduğunu söyleyen Recep Ali Çatan, ?Teşkilat tabanımızın isteği, geniş halk kesiminin talepleri doğrultusunda aday oldum. Mevcut teşkilat partiyi ve yönetimi haktan uzaklaştırarak pasifleştirdi. 'Benim olsun küçük olsun' anlayışının yerine 'Bizim olsun büyük olsun' anlayışını hâkim kılmak için aday oluyorum. Yeniden halkımızla bütünleşerek her kesimle barışık bir siyaset anlayışını yerleştirmek için gereken azim ve gayretin içinde olacağım. Şayet delegasyon takdirini benden yana kullanır ve ilçe başkanlığı görevine seçilirsem ilk kuruluş yılında olduğu gibi her kesimden insana parti binasının kapılarını sonuna kadar açacağım." diye konuştu.

" İlçe binası ve yönetimi mutlaka eski heyecanına kavuşturup faal hale getireceğim." diyen R. Ali Çatan, "Vefasızlık asla bizim şiarımız olmayacak. Bu partinin kurucularından olup çeşitli vesilelerle görev alamayan değerli dostlarımızı da mevcut teşkilatın unutup delege bile yazmadığı gibi bizler de aynı hatalara düşmeyeceğiz. AK Parti'nin gerçek misyonunu hâkim kılmaya geliyoruz. Sloganımız 'Değişim şart, Yeter karar delegenin' olacak.? şeklinde konuştu.

   ilk aday Recep Ali Çatan

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.