Sosyal Medya

BÖLGEHABER

HemÅŸin'de Bir Bu Eksikti

Rize?nin Hemşin ilçesinde içki bulamayınca ispirto içen ve zehirlenen 2 kişiden biri tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.



 Rize'nin HemÅŸin ilçesinde meydana gelen olayda Türkmenistan vatandaşı olduÄŸu öğrenilen Afil Kurbanasi (35) ve Vagıf Kurbanasi (31) isimli 2 kiÅŸi, yaklaşık 1 hafta önce arkadaÅŸlarını ziyaret etmek için gittikleri ilçede içki bulamayınca ispirto içtiler.

Hemşin ilçesine arkadaşlarının yanında kalmak için gittikleri öğrenilen 2 Türkmenistan vatandaşı, Ramazan ayı olduğu için hiçbir yerde alkollü içecek bulamadılar.

Bunun üzerine kaldıkları evde bulunan ispirtoyu içtikleri öğrenilen Afil ve Vagıf Kurbanasi, zehirlenme belirtisi göstermeleri üzerine arkadaşları tarafından Pazar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Buradaki ilk müdahalenin ardından durumlarının ciddiyeti üzerine Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Türkmenistan uyruklu vatandaşlardan 35 yaşındaki Afil Kurbanasi 7 gün devam eden tedaviye cevap vermeyerek hayatını kaybetti.

Durumu ağır olan Vagıf Kurbanasi'nin ise Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden ve Pazar Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Afil Kurbanasi'nin cenazesi, Türkmenistan'dan gelen babasına teslim edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.