Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Meteler Otomotiv BuluÅŸturdu

Türkiye?nin birçok otomotiv markaları bayiliğini bünyesinde bulunduran Meteler Otomotiv A.Ş, Yakamoz Restaurantta düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde,



Türkiye?nin birçok otomotiv markaları bayiliğini bünyesinde bulunduran Meteler Otomotiv A.Ş, Yakamoz Restaurantta düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde, hem müşterilerini, hem akrabalarını ve dostlarını ağırladı.

 Haber: Bayram Ali Kavalcı 

             Meteler Otomotivin iftar yemeÄŸine, ÇeÅŸitli sektörlerde Rize?de ticaret yapan çok sayıda iÅŸ adamı ve esnaflar, Rize Sanayi Sitesi BaÅŸkanı Fahrettin ErbaÅŸ ve site esnafları, Ä°yidere Belediyesi yöneticileri ve Ä°yidereli esnafları ile Mete ailesinin fertleri katıldılar.

            Ä°ftar yemeÄŸi sonunda, Rize?nin tanınmış din görevlileri Ramazan Erol, Sabit Ä°slamoÄŸlu ve Ä°smail Kanbur hoca efendilerde dua ve sohbet ederek, ramazan ayının birlik, bereket ve huzuruna yönelik bilgiler verdiler.

Büyük bir sevgi, kaynaşma ve muhabbet içersinde gerçekleşen iftar yemeği sonunda davetlilere hitap eden, Meteler Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Osman METE,? İkincisini düzenlemiş olduğumuz bu iftar yemeğimize teşriflerinizden dolayı ailece derin mutluluk duyduk. Dualarınızı almamıza vesile olan bu iftar yemeğimiz inşallah geleneksel olarak bundan böyle yıllarca devam edecektir. Gelecek yıllarda da mübarek ramazan ayında diğer iftarlarımızda da sizleri aramızdan görmek en büyük arzumuzdur. O nedenle Allah hepimize sağlık ve mutluluk versin. Sizlerden razı olsun. Bu duygularla şimdi den bayramınızı tebrik ediyor, hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.?diye konuştu.

 


12

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.