Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Rize Ptt'de iftar

Rize PTT. Baş Müdürü Şinasi Duman; Kurumu çalışanları, Rize Basını ve kardeş kuruluş Türk Telekom yöneticilerini verdiği iftar yemeğinde ağırladı.



Rize PTT. Baş Müdürü Şinasi Duman; Kurumu çalışanları, Rize Basını ve kardeş kuruluş Türk Telekom yöneticilerini verdiği iftar yemeğinde ağırladı. Rize İl Telekom Müdürü Hasan Cahit Atasoy?da katıldığı. İftara yemeğinde hep birlikte oruçlar açıldıktan sonra sohbet ve muhabbet içersinde hoş saatler geçirdiler.

            Rize PTT BaÅŸ Müdürlüğü yemekhanesinde gerçekleÅŸen, iftar yemeÄŸinde konuÅŸan PTT BaÅŸ Müdürü Åžinasi Duman;? Ramazan ayı, kardeÅŸliÄŸin, sevginin, muhabbetin, yardımlaÅŸma, dayanışma ve ikramın zirvede olduÄŸu çok önemli kutsal aylarımızdan birisidir. Her yıl çalışanlarımızla iftarda bir araya gelerek, kaynaşıyor, bu manevi ayın doyumuna ulaşıyoruz. Yüksel bir moral ve motivasyonla manevi deÄŸerlerimizin kıymetinin önemi içersinde Rize halkımıza daha verimli hizmetler sunmak için yeri gelince mesai mefhumuna bakmadan en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu davetimize iÅŸtirak eden kardeÅŸ kuruluÅŸumuz Telekom Rize il Müdürümüze, Rize?mizin kıymetli görsel ve yazılı basın temsilci, muhabir ve kameramanların, tüm personelimize teÅŸekkür ediyorum. Daha nice ramazanlarda birlik, dirlik ve güzellikler içersinde güçlü bir arada olmayı Allah?tan temenni ediyorum.?diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.