Sosyal Medya

BÖLGEHABER

HEMŞİN ÇAY FABRİKASININ MAKİNELERİ GELDİ

Çaykur tarafından Rize?nin Hemşin ilçesinde yeni yapılan Organik Çay Fabrikası?nın makineleri kurulmaya başlandı.



Rize'nin Hemşin ilçesinde yapımı tamamlanan Organik Çay Fabrikası'nda geriye sayım başladı. 2009 yılında hizmete açılacak olan Çaykur Hemşin organik Çay Fabrikası'nın inşaatı tamamlanırken bir yandan da makinelerin kurulumuna başlandı.

AK Parti Hemşin İlçe Başkanı Halim Bekar, çay fabrikasının makine montaj işlemlerinin başladığını belirterek, ?Fabrikamız bu yıl sonunda tam teşekküllü şekilde hazır olacak ve üretime 2009 yılı yaş çay sezonunda başlanacaktır. Çok kısa sürede hayata geçen bu fabrika ilçemizin ekonomisine büyük katkılar yapacaktır." diye konuştu.

AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Bekar, hükümetleri döneminde HemÅŸin'de radikal hizmetler yaptıklarını da dile getirerek, "Ä°lçedeki göçün durması ve geriye dönüşün baÅŸlaması için de tarihi bir fırsat olacak yatırımla yapıyoruz. Hükümetimiz döneminde HemÅŸin'imize devrim sayılacak hizmetler yapılıyor. Çay fabrikamızın yanında BaÅŸbakanlık Toplu Konut Ä°daresi (TOKÄ°) tarafından yapılan 56 konut ile ticaret merkezi de bitme noktasına geldi. En yakın zamanda hak sahiplerine teslim edilecek. Polis teÅŸkilatımızın da kurulmasıyla ilçemize hareket geldi, ticaret canlandı. Ä°nÅŸallah önümüzdeki dönemde farklı hizmet ve çalışmalarımızla ilçenin çehresini deÄŸiÅŸtirmeye devam edeceÄŸiz.? dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.