Sosyal Medya

SPOR

Sahada KonuÅŸuruz

Trabzonspor`un Ankaragücü karşısında üstelik bundan önce hiç oynamadığı bir zeminde özellikle ilk yarıda futbol resitali sunması büyük övgü aldı.



Trabzonspor`un Ankaragücü karşısında üstelik bundan önce hiç oynamadığı bir zeminde özellikle ilk yarıda futbol resitali sunması büyük övgü aldı.

En Güzel Yanıt

 

Sıfırdan bir kadro kurmasına karşın ligin ilk 2 haftasında futboluyla göz dolduran Karadeniz Fırtınası?nın oyunu Trabzonspor dışında şampiyonluk hesaplayan takımların hesaplarını bozdu. Göze hoş gelen futboluyla sevenlerine büyük moral depolayan Bordo-Mavililer, kendisini eleştirenlere en güzel cevabı ligde oynadığı son maçlarla göstermiş oldu.

 

Sıra Beşiktaş?ta

 

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, alınan galibiyetleri değerlendirirken şunları söyledi: ?Bu memnun edici bir durum. Ankaragücü maçını 5-6 farklı skorlu da kazabilirdik; ama olmadı. Üst üste iki Ankara takımıyla karşılaşmak da farklı bir durum. Ancak her maça galibiyet için çıkıyoruz. Trabzonspor?un büyüklüğünü tartışanlar bugün önlerine bakıyor. 15 gün sonra Beşiktaş ile zorlu bir maçımız var. Umarım onu da kazanırız

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.