Sosyal Medya

Hemşin Organik Çay Fabrıkası Yükseliyor

Rize Valisi Sayın Kasım ESEN, Rize Milletvekili Sayın Lütfü ÇIRAKO?LU, Rize Garnizon Komutanı, Hemşin Kaymakamı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve diğer yetkililerin katılımıyla 13 Ağustos 2008 tarihinde ilçeye ziayretlerde bulundular.



Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından Rize'nin HemÅŸin Ä°lçesi'nde Çay Ä°ÅŸletmelerine ait yapımı devam eden Organik Çay Fabrikası inÅŸaatında

Rize Valisi Sayın Kasım ESEN, Rize Milletvekili Sayın Lütfü ÇIRAKO?LU, Rize Garnizon Komutanı, Hemşin Kaymakamı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve diğer yetkililerin katılımıyla 13 Ağustos 2008 tarihinde bir dizi inclemelerde bulundular.

İlçede büyük ölçüde İşsizliğe bir çare olacak Fabrıkanın inşaatında sona yklaşıldığı önümüzdeki Aralık ayında Başbakan Recep Tayyip ERDO?AN'ında katılacağı bir tören ile Hizmete açılılacağı belirtildi. Söz konusu Çay Fabrıkasının 100 ton kapasiteli Rize'deki Çaykur Tarafından Tek Organik Çay üretim Fabrıkası olması ayrıca bir önem kazanıyor.Geçtğimiz Yılllarda Hemşin'deki Çay üreticileri ile yapılan Organik Çay üretim sözleşmelerinde artış olduğu gelecek yıllarda ilçede ve Hemşin Vadisinde halkın tamamı ile Organik Çay üretimine geçeceği açıklandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.