Sosyal Medya

POLİTİKA

Baykal'ı yerden yere vurdu

Sarıgül, Ergenekon'un avukatıyım diyen Baykal'a ateş püskürdü. Sarıgül, Baykal'ı nankör kediye benzetti!



CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile aynı gün Malatya'ya gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilçeleri dolaşarak çeşitli etkinliklere katıldı. Buralarda yaptığı konuşmalarda Baykal'a yüklenen Sarıgül, ?Eğer bir kedi yavrularını yiyiyorsa, o kedi nankör kedidir? dedi.

Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Malatya'da bazı ilçeleri ziyaret etti, buralarda düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı. Gittiği ilçelerde Başbakan Sarıgül sloganlarıyla karşılanan Mustafa Sarıgül vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Hekimhan İlçesi'nde konuşan Sarıgül, gençlerin televole kültürü ile yetiştiğini belirterek, ?Hiç merak etmeyin, 24 ay sonra halkımızın desteği ile başarı sağladığımızda ulusal kanallarda televole, magazin programları, kurtlar vadisi yerine Hacı Bektaşı Veli ve Atatürk kültürü göstereceğiz? dedi.

Sarıgül daha sonra Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği'nin düzenlediği kariyer günleri toplantısına katıldı. Burada yaptığı konuşmasında üstü kapalı olarak Baykal'ı eleştiren Sarıgül, ?Benim şu an tencerem kaynamıyor, maymunum oynamıyor, bir zalimle büyük bir mücadele içindeyim? dedi.

Sarıgül, daha sonra Dilek İlçesi'ne geçti. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Sarıgül, belediye ziyareti sırasında, yine CHP başkanının hedef aldı. Sarıgül, başarısız olan bir insanın koltuğunu bırakması gerektiğini söyledi.

Daha sonra Kuluncak İlçesi'ne geçen Mustafa Sarıgül, burada da Baykal'a yüklendi. Sarıgül, ?Eğer bir kedi yavrularını yiyiyorsa, o kedi nankör kedidir? dedi.

Son olarak Arguvan Türkü Festivali'ne katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül akşam saatlerinde Malatya'dan ayrıldı.

Polis korumasıyla ilçeleri dolaşan Sarıgül, Malatya ziyareti sırasında CHP genel Başkanı Deniz Baykal ile karşılaşmadı.
Kaynak:

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.