Sosyal Medya

SPOR

HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYORUZ

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, yeniden Süper Lig'e yükselmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi.



Çakır,  yaptığı açıklamada, transferde çok doÄŸru iÅŸler yaptıklarını belirterek, ''Bank Asya 1. Lig'de kendini kanıtlamış 6 futbolcuyu renklerimize baÄŸlayarak daha da güçlendik. GeçtiÄŸimiz yıl Bank Asya 1. Lig'de kiralık olarak forma giyen futbolcu arkadaÅŸlarımız bu sene takımın baÅŸarısı için mücadele edecek. Turkcell Süper Lig'de kadromuzda bulunan birçok futbolcu ile devam edeceÄŸiz. Bu geliÅŸmeler Süper Lig yolunda umudumuzu güçlendiriyor'' dedi.
     Bank Asya 1. Lig'e güçlü bir kadro ile giriÅŸ yapacaklarını ifade eden Çakır, şöyle konuÅŸtu:
     ''Fakat transfer henüz bizim için bitmiÅŸ deÄŸil. Bazı görüşmelerimiz devam ediyor. Stoper mevkinde Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyespor forması giyen Volkan KoçaloÄŸlu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bazı eksikleri gidermeye çalışıyoruz. EÄŸer bu transfer gerçekleÅŸmezse baÅŸka bir isim için giriÅŸimlerimiz olacak. Galatasaray'dan Ferdi Elmas transferine karşı UÄŸur Akdemir'in ardından ÇaÄŸrı Yarkın'ı takıma katmak için teklifte bulunduk. Sol kanat için bazı görüştüğümüz isimler var. Kısacası yeniden Süper Lig'e yükselmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.''
     Çakır, teknik direktör Metin Diyadin ile Pazartesi günü biraraya gelerek bugüne kadar yaÅŸanan geliÅŸmeler ile ilgili deÄŸerlendirme toplantısı yapacaklarını, 1 Temmuz tarihinden itibaren ise kampa girerek lig hazırlıklarına baÅŸlayacaklarını sözlerine ekledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.