Sosyal Medya

Temeli sağlam takım kuruyoruz

Başkan Çakır: Diyadin ile uzun yıllar çalışacağız.....



Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kadir Çakır, Metin Diyadin'e çok güvendiklerini belirterek, ''Bank Asya Ligi'nde kendisini kanıtlamış bir isim. İstikrar ve süreklilik için kendisi ile çalışma kararı aldık. Biz kendisi ile sadece Turkcell Süper Lig'e çıkana kadar değil, uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Onunla başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.
"Yeniden bir yapılanmaya gidiyoruz. Bu yapılanmada Metin Diyadin tam yetkilidir" diyen Çakır, ''Artık temeli sağlam çok kaliteli bir takım oluşturuyoruz. Bunun için herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Kendimizi misafir olarak gördüğümüz Bank Asya Ligi'nden yeniden Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

               Ya Okan ya Ferdi

 

Kadrosunda yeni tranfser Emrah Kol'un dışında Mehmet Şen, Murat Uluç ve Şadi Çolak gibi forvetleri bulunan Çaykur Rizespor, bir takviye daha yaparak bu bölgeyi iyice sağlama almaya çalışıyor. Yeşil-Mavili yönetimin uzun süreli arayışından sonra santrafor için Sakaryaspor'un golcü oyuncusu Ferdi Başoda ve Gençlerbirliği'nden Okan Öztürk'te karar kıldı. İki oyuncuyla ilgili girişimlerin sürdüğü ve birine mutlaka imza attırılmasının planlandığı kaydedildi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.