Sosyal Medya

Temsilcimiz Dilek ASLAN'a Şükran Belgesi

Doğuş Çay İlköğretim okulunda basın mensuplarına şükran belgesi verildi.



Doğuş Çay İlköğretim okulunda basın mensuplarına şükran belgesi verildi.

Başlattığı çeşitli etkinliklerle beyaz bayrak İSO 9001-2000 Kalite belgesi alan Doğuş Çay İlköğretim Okulu bu çalışmalarını kamuoyuna duyuran basın mensuplarına şükran belgesi verdi.

İstiklal marşının okunmasından sonra bir konuşma yapan Okul Müdürü Halil Pehlivan ?Rize?de ISO 9001-2000 Kalite Belgesi almaya hak kazanan oklumuz okul aile işbirliğinin çok güzel örneklerini vermiştir. Çağımızın bilgi ve iletişim çağı olduğunu biliyoruz. Yarının gençlerini çevresine ve ülkeye faydalı insanlar olarak yetiştirmenin birinci koşulu Okul Veli İşbirliğidir. Bu çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran basın mensuplarına şükran borçluyuz. Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geniş kitlelere ulaşması hususunda gösterdiğiniz ilgi ve destekten ötürü yazılı ve görsel basınımızın temsilcilerine şükranlarımı sunarım? dedi.


Rize Merkezde bulunan Doğuşçay İlköğretim Okulu bu güne kadar okulla ilgili yaptığı haberlerle okula destek olan Rizeli görsel ve yazılı medya mensuplarına ödül verdi. Rize Milli Eğitim İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender?inde katıldığı törende Karadeniz Gazetesinin Rize temsilcileri Dilek Aslan, İlyas Gür, Yerel Karadeniz Vira Gazetesi Başyazarı Metin Topçu, Rize?den ulusal yayın yapan Kaçkar TV Haber sorumlusu Osman Özgür, Çay TV? Kameramanı Bayram Murat Ali Sarı ile, Zümrüt Gazetesi başyazarı B.Ali Kavalcı ödül aldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.