Sosyal Medya

Trabzon

Trabzon Şalpazarı A?ASAR otçu şenlikleri İstanbul

Bu yıl İstanbulda 12. kez düzenlenecek olan Trabzon Şalpazarı A?ASAR otçu şenliklerimiz İstanbul pendik kurtköy iskenderli mevkisindeki doğu karadenizlilere ait olan piknik ve şenlik alanında olacaktır. 7- 8 . haziran günlerinde



Merhaba sevgili hemÅŸehrilerimiz
 
Her yıl düzenli olarak düzenlediğimiz İstanbul otcu şenlikleri bu yıl da diğer yıllardan daha görkemli şekilde düzenlenmesi için organizasyonlarımıza başlamış bulunmaktayız.
 
               Bu yıl Ä°stanbulda 12. kez düzenlenecek olan Trabzon Åžalpazarı A?ASAR otçu ÅŸenliklerimiz Ä°stanbul pendik kurtköy iskenderli mevkisindeki doÄŸu karadenizlilere ait olan piknik ve ÅŸenlik alanında olacaktır. 7- 8 . haziran günlerinde ve 7 haziran cumartesi gecesinde karadenizin otantik giysileri, yöresel yemekleri, folklorü, yöresel ve ulusal sanatcıları ile aynı anda aynı zaman dilimini birlikte yaÅŸamak ve kültürümüzü gelecek nesillere birlikte taşımak için sizleri ve dostlarınızı aramızda görmek isteriz.
 
          Binlerce insanımızla ELELE HORON halkaları oluÅŸturup çoÅŸku ve neÅŸenin doruklarında yaÅŸamak için, geçmiÅŸten bu günlere deÄŸin onlarca sene göremediÄŸimiz dost ve arkadaÅŸlarımıza kavuÅŸmak için sizleride aramızda görmek bizleri sonsuz mutlu edecektir.
            7-8 haziran 2008 tarihlerinde zamanı müsait olan her hemÅŸehrimizi ve bizi sevenleri otcu ÅŸenliklerimizde görmek için
                            BU DAVET SÄ°ZE.
 
 
                                                      HARUN ÖZDEMÄ°R
                           Trabzon Åžalpazarı Dernekler Federasyonu Genel BaÅŸkanı
                            iletiÅŸim: 0536 777 66 22   faks:0216 561 09 57

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.