Sosyal Medya

Bize ışık tuttu

Trabzon Valisi Nuri Okutan tarafından organize edilen Trabzon'da görev yapan eski valilerin....



TRABZON - Trabzon Valisi Nuri Okutan tarafından organize edilen Trabzon'da görev yapan eski valilerin Trabzon ziyaretleri sürüyor.
1992-1993 yılları arasında Emniyet Genel Müdürü olarak görevi yapan eski Trabzon valilerinden Yılmaz Ergun, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Samimi bir havada geçen sohbette eski Genel Müdür Ergun, Trabzon'da görev yaptığı valilik sırasında çok güzel anılarını olduğunu belirterek Trabzonlular?ın sıcak insanlar olduğunu söyledi.
Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın yaşayan eski Trabzon valilerini bir araya getirmesi kendisini çok duygulandırdığını belirten Ergun "Gerçekten bu davranışı beni ve diğer arkadaşlarımı çok onurlandırdı. Trabzon'da görev yaptığım yıllarım hep güzel anılarla geçti. Emniyet teşkilatımız her geçen gün günün teknolojik durumuna göre daha da güçlenerek asayişin sağlanması konusunda büyük adımlar atmaya devam edecektir" dedi.
Emniyet Müdürü Feridun Boz'da kendisini ziyarette bulunan Ergun'a teşekkürlerini sunarak "Kendisinden tecrübeleri konusunda yararlanmaya çalıştık. Bize ışık tuttu" dedi. Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Boz, günün anısına Yılmaz Ergun'a plaket takdim ederken, daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.