Sosyal Medya

Eyüp Rizeliler'den Çanakkale'ye Çıka

Eyüp Rizeliler ve Rize?yi Sevenler Derneğinin anneler günü nedeniyle tertiplediği Çanakkale şehitlik gezisi yoğun bir katılımla gerçekleşti.



Eyüp Rizeliler ve Rize?yi Sevenler DerneÄŸinin anneler günü nedeniyle  tertiplediÄŸi Ã‡anakkale ÅŸehitlik gezisi yoÄŸun bir katılımla gerçekleÅŸti.

 

Dur yolcu bilmeden gelip bastığın bu topraklar bir devrin battığı yerdir??..

 

Cennet anaların ayakları altındadır diyerek bu güzel günde ağırlıklı olarak anne ve anne adayları eÅŸleri çocukları ile  Anneler günü dolayısıyla Çanakkale ÅŸehitliÄŸine ziyaret düzenlenmiÅŸtir.

Dernek üyelerimizin yoÄŸun  katılımı  ve bizzat dernek baÅŸkanı sn Mehmet YAZICI? nın  iÅŸtiraki gerçekleÅŸen gezi katılımcıların memnuniyeti ile gerçekleÅŸti.

Cumartesi sabah saat 06:00 da Eyüp merkezden hareket eden otobüsler Tekirdağ da kahvaltı molası vererek Eceabat ilçesine 10:30 da varmıştır.daha sonra rehber alarak tura başlanmıştır çeşitli tabyalar,çeşitli şehitlikler,çeşitli mevzi ve neferler ziyaret edilerek büyük anıta varılmıştır.

Öğlen yemeÄŸinden sonra Yahya çavuÅŸ,Conkbayırı,27 ve36. tümen ve müzeler gezilerek Ä°stanbul istikametine doÄŸru  hareket edilmiÅŸtir.

DerneÄŸimiz yoÄŸun katılımdan dolayı üyelerimize ve misafirlerimiz teÅŸekkür eder ilk fırsatta tekrar Çanakkale?yi  programa alacaktır.

Bu bağlamda çok yakında yine bayanların katılacağı Edirne turu ve ileriki tarihlerde bursa,Kapadokya ve Konya turları ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu arada yine haziran ayı 2 yada 3. haftasında üyelerimizin katılacağı pikniğimizi buradan duyurmak istiyorum .

Detaylı bilgi için

Web: www.rizem.org ve www.rizem.org.tr  mail.: [email protected]

Telf : 02125640353

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.