Sosyal Medya

Rize bezinin tanıtımı için büyük atak

Faruk Saraç ile Rize bezini birlikte tanıtımını yapacak olan organizatör Arif Ekşi ise,''Rize bezi için şuana kadar tam anlamıyla bu şekil de profosyonel bir çalışma yapılmamıştır.



Yaptıkları çalışmalar ile kendi dallarında isimlerinden sıkça söz ettiren iki isim...
Modacı Faruk Saraç ve Organizatör Arif EkÅŸi bu kez de Rize  bezini tanıtmak için kolları sıvadı..
Rize bezinin tanıtılması için Rizeye davet edilen Saraç ve Ekşi başta Rize Valisi Kasım Esen olmak üzere halk eğitim merkezlerini gezdi..



Rize bezini tüm dünyaya tanıtmak için çalışacaklarını belirten modacı Faruk Saraç.''Rize Bezi için 'Benim Adım Gelecek' projesini Organizatör arkadaşım Arif Ekşi ile Rize Valisi Kasım Esen'in isteği üzerine başlatacağız. Bunun için başta yörenin işadamları olmak üzere yetkililer de bize destek olmalılar.Ülke adına faydalı olacak her türlü işe imza attım. Rize bezi de bunlar dan birisi olacaktır. Çok büyük etkinlikler ve organizasyonlar düşünüyoruz. Bu konu da rizeli işadamlarından destek olmalarını isteyeceğiz. Bu destek isteğimize ilk cevap Rize Bezi Tanıtım Platformu Başkanı İşadamı Hasan Ekşi'den geldi. Projemize her türlü destek için elinden geleni yapacağını belirtti.'' dedi


 
Sektörde pazarlamanın rolünün büyük olduğunu dile getiren Faruk Saraç, ''Var olan ham maddeyi nerede kullanacağınız önemli. Rize Bezine sadece gömlek yapıp satmak şeklinde değil, daha profesyonel bir gözle bakmak gerekir. En güzel ürün, satılan üründür. Rize Bezinin organik ürün gibi işlenmesi gerekir'' dedi.


 
 
ORGANİZATÖR ARİF EKŞİ,''RİZE BEZİ İÇİN AYDERİ DE KULLANACA?IZ''
 
Faruk Saraç ile Rize bezini birlikte tanıtımını yapacak olan organizatör Arif Ekşi ise,''Rize bezi için şuana kadar tam anlamıyla bu şekil de profosyonel bir çalışma yapılmamıştır.Bu bağlamda Rize bezinin tanıtımı için Ayder yaylasına çıktık ve etkinlik yapabileceğimiz yerlere baktık.proje için bir etkinliğimizin bir ayağı Rize Ayder olacak diğer ayağı da İstanbul olacak. Yurt dışı çalışmalarımıza da ileriki zamanlar da başlayacağız. Hedefimiz Rize Bezini uluslararası moda tanıtımların da gösterecek organizasyonlar olacaktır. 2009 Rize Bezi yaz kreaksiyonunu İstanbul da yapacağız.''dedi.


 
VALÄ° ESEN,'' PROJEYE SONUNA KADAR DESTEK OLACA?IZ''
 
Modacı Faruk Saraç ve Organizatör Arif Ekşi'den Rize Bezini tanıtılması için destek isteyen ve onları Rizeye davet eden Vali Kasım Esen ise şunları söyledi, ''Rize Bezi için sektörel bazda ciddi bir şekilde çalışmak lazım. Bunun için modacı Faruk Saraç'ın projelerini destekleyecek nitelikte çalışmalarımız olacaktır. Rize bezi için yeni bir slogan,yeni bir tasarım iyi bir alt yapı geliştireceğiz.''dedi
 
RÄ°ZE BEZÄ°  NEDÄ°R..?
 
Rize bezi ketene göre çok ince aynı zamanda dört kat daha dayanıklıdır.Zira pamuklu kumaşların 6 aylık ömürlerine karşın rize bezinin ömrü iki yıldır...Kışın sıcak yazın serin tutar. Şıklığı ,ter emme özelliği , dokumasının ince ve yumuşak yapıda olması , doğal klima özelliği ile sağlık için son derece elverişli olması " Rize Bezi " nin öne çıkan özellikleridir.Bu özelliklere sahip "Rize Bezi " yaygın bir kullanıma sahiptir. Sağlık için faydaları ön plandadır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.