Sosyal Medya

En İyi Şekilde Yapacağız

Trabzon Valisi Nuri Okutan, en iyi şekilde 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali`ni gerçekleştireceklerini söyledi.



Trabzon Valisi Nuri Okutan, en iyi şekilde 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali`ni gerçekleştireceklerini belirterek, organizasyonda ilin kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtma gayreti içinde olacaklarını söyledi. Önceki gün Trabzon`a gelen Avrupa Olimpik Gençlik Festivali Koordinasyon Komitesi üyeleri Joseph Cassar ve Josef Liba, yaptıkları incelemelerin ardından değerlendirme toplantısına katıldılar.

 

Yapılan toplantıya Trabzon Valisi Nuri Okutan ile diğer yetkililer de katıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Trabzon Valisi Nuri Okutan, 2 gün süren koordinasyon kurulu toplantısında yapılan incelemeleri değerlendirdiklerini belirterek, "Kurulun genel anlamda tesislerin iyi olduğu ve bu tesislerle olimpiyatlara girilebileceği konusunda görüş belirtti. Kurul üyeleri bir gün şehrimizin doğu, bir gün de batı tarafındaki tesisleri gezdiler. Bu bir genel inceleme ve değerlendirme gezisiydi.

 

Tesislerle ilgili olarak yapılan değerlendirmeleri de bugünkü toplantıda ele aldık. Genel anlamda tesislerin iyi olduğunu ve bu tesislerle olimpiyatlara girilebileceğini söylediler. Ama bazı konularda bize tavsiyeleri oldu. Bizde bu tavsiyeleri aldık. Zaten bizimde bu konularla ilgili çalışmalarımız vardı. Kasım ayında İstanbul`da bir toplantı yapılacak. Toplantıya kadar hazırlıklarımızı tamamlayıp orada bir sunum yapacağız" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.