Sosyal Medya

Bazı Adam Denenler Kına Yaksın,Ç.RİZE KÜME DÜŞTÜ

Turkcell Süper Lig´de prestij mücadelesi veren Kayserispor, küme düşme tehlikesini fazlasıyla yaşayan Çaykur Rizespor´a acımadı



Turkcell Süper Lig'de prestij mücadelesi veren Kayserispor, küme düşme tehlikesini fazlasıyla yaşayan Çaykur Rizespor'a acımadı. Kayseri Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Kayserispor, Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Mehmet eren, 45. dakikada Iglesias ile 75. dakikada Mehmet Topuz attı. Bu galibiyetle Kayserispor puanını 52'ye çıkartıp 5. sıradaki yerini korurken, Çaykur Rizespor 29 puanda kalarak 17. sıraya geriledi. Ç.Rizespor bu yenilgiyle bu sezon Turkcell Süper Lig'e veda etti.

Kayserispor bu maçta adeta onur mücadelesi verdi ve bunda fazlasıyla da başarılı oldu. Ligde 5. sırada yer almayı garantilediği için amaçsız olarak sahaya çıkan Kayserispor, bu maçta mutlaka galip gelmesi gereken rakibine karşı daha ilk dakikalardan üstünlüğünü kurdu. Özellikle Cangele'nin yıldızlaştığı maçta Kayserispor'un golü daha 12. dakikada geldi. Bu dakikada gelişen Kayserispor atağında Cangele topu sağ taraftan bindirme yapan Mehmet Eren'in önüne bıraktı. Ceza sahasının içinde topla buluşan Mehmet Eren sağ ayağının dışıyla topu kalecinin sağından ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçti.

Golden sonra Kayserispor atakları sürdü. Ve ilk yarının son saniyelerinde fark ikiye çıktı. 45. dakikada Kayserispor kalecisi Ivankov'un kullandığı aut atışında top Ç.Rizespor ceza sahasına yöneldi. Ç.Rizesporlu defans oyuncuların büyük bir hata yapıp uzaklaştıramadığı bu topu kapan Cangele, sağ kanattan ceza sahasına girdi ve pasını Iglesias'a çıkardı. Topla buluşan Iglesias sert bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu sonuçla 2-0 sona erdi.

İkinci yarıda yine üstün bir futbol sergileyen Kayserispor, 75. dakikada rakibinin umudunu iyice kırdı. Bu dakikada sol kanatta Ç.Rize defansının arkasına atılan uzun pasta topla buluşan Mehmet Topuz, topla birlikte hareketlendi ve ceza sahasına girerken çaprazdan sert vurdu. Kaleci Gonzales bu vuruşu çıkaramadı. Bu gol aynı zamanda maçın sonucunu belirledi: Kayserispor 3-0 Çaykur Rizespor


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.