Sosyal Medya

Kalifiye Eleman Åžart

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Özel İmperial Hastanesi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu?nu bitirenlere düzenlenen törenle sertifikalarını verdi.



Kaliteli hizmet vermek için devletle işbirliği yaptıklarını dile getiren Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Binler, Hasta ve Yaşlı Bakıcılığı Kursu?nun da bu işbirliğinin sonucu açıldığını ifade ederek, kursa katılanların bulaşıcı hastalıklardan korunma yolları, hastayı rahatlatma ve kullanılan araç gereçlerin nitelikleri, eldiven kullanımı, harici ve dahili hastalıklar ve hasta bakımı konularında eğitim aldığını söyledi.

Trabzon?un sağlık merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Vali Nuri Okutan, bölgenin muhteşem doğasıyla, kültürüyle ve sağlık alanında yapılmakta olan yatırımlarıyla sağlık üssü olduğunu ifade etti. Vali Okutan, AB sürecinde daha kalifiye personel hedefleyen kursların büyük önem taşıdığını da vurgulayarak, işletmecilerin kalifiye eleman sıkıntısı çektiklerini sürekli dile getirdiklerini belirterek, Valilik olarak istenen her konuda kalifiye eleman yetiştirmek için kurs açabileceklerini söyledi. Açtıkları kurslarla 3 bine yakın kişiye iş imkanı sağladıklarını vurgulayan Vali Okutan, Özel İmperial Hastanesi yönetimini de yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı.

Konuşmaların ardından yaklaşık 2 ay süren Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu?nu tamamlayan 24?ü erkek toplam 34 kursiyere sertifikaları verildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.