Sosyal Medya

Vali Okutan,Giresunspor-Sakaryaspor Maçını İzledi

Trabzon Valiliği'ne 1 yıl önce Sakarya'dan atanan Vali Okutan, valiliğini yaptığı Sakarya'nın Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Yeşil-siyahlı temsilcisi Sakaryaspor'u Giresunspor deplasmanında yalnız bırakmadı.



Bank Asya 1. Lig'de dün Giresun'da oynanan Giresunspor-Sakaryaspor maçını izleyen Trabzon Valisi Nuri Okutan, Sakaryalılar ile hasret giderdi. Trabzon Valiliği'ne 1 yıl önce Sakarya'dan atanan Vali Okutan, valiliğini yaptığı Sakarya'nın Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Yeşil-siyahlı temsilcisi Sakaryaspor'u Giresunspor deplasmanında yalnız bırakmadı. Maç öncesi Sakaryasporlu taraftarların bulunduğu tribünü ziyaret eden ve kendisine hediye edilen Sakaryaspor kaşkolunu takan Vali Okutan, Sakaryalı hemşehrileri ile hasret giderdi.

Vali Okutan, Sakaryaspor amigosu Ümit Hoş ve Sakaryasporlu taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sakarya'nın kendisi açısından çok önemli olduğunu ifade eden Vali Okutan, "Görev yaptığım süre zarfında orada çok iyi dostluklar ve ilişkiler kurduk. Onlar bizi, biz onları unutamadık. Sakarya'nın benim gönlümdeki yeri bambaşka. Sakaryaspor'a Süper Lig'e çıkma yolunda başarılar diliyorum. İnşallah, Süper Lig'e çıkarlar ve Trabzonspor'dan sonra 2. bir takımım bu ligde mücadele eder." dedi.

Giresun maçı sonrası Sakarya?ya dönüşte Trabzon?a gelen Sakaryaspor yöneticileri ve futbolcuları Vali Nuri Okutan?a misafir oldular. Daha sonra Vali Okutan ve Sakaryaspor yöneticileri ve futbolcuları yemekte bir araya geldi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.