Sosyal Medya

BU FORMA SÄ°ZE YAKIÅžMIYOR

Ne savunma yapabiliyorsunuz, ne orta saha mücadelesi verebiliyorsunuz, ne de gol atabiliyorsunuz. En iyi yaptığınız iş gol yemek. İşte onu her zaman olduğu gibi Ankaraspor karşısında da kusursuz olarak yaptınız ve mağlup oldunuz



REZÄ°L ETTÄ°NÄ°Z BÄ°ZÄ°

Trabzonspor bu kadar kötü olamaz. Geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında sürpriz bir galibiyet elde eden Bordo-Mavili ekip, dün kümede kalma mücadelesi veren Ankaraspor karşısında rezalet bir futbol oynadı ve rakibine mağlup oldu. Savunması tel tel dökülen, orta sahada oyun kuramayan, forvette gol atamayan Trabzonspor?un en iyi yaptığı iş olan gol yeme özelliği dünkü maçta da bir kez daha gözler önüne serildi.

 

ÇIKARIN FORMALARI

Trilyonları almaya sıra gelince burunlarından kıl aldırmayan Trabzonsporlu futbolcular, küme düşmemeye oynayan bir takıma karşı rezil bir futbol ortaya koymaya çekinmiyor. Siz futbolcular? Bordo-Mavili formanın hakkını vermiyorsunuz. Bu formanın kariyerini bitiriyorsunuz. Bunun farkında mısınız? Dün Ankaraspor?un, Trabzonspor karşısındaki tek golü 20. dakikada Mehmet Yılmaz?dan geldi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.