Sosyal Medya

Antalya'da Trabzonlular gecesi

Antalya Trabzonlular Derneği tarafından dayanışma ve kaynaşma gecesi düzenlendi.



Antalya Trabzonlular Derneği'nin dayanışma ve kaynaşma gecesine katılan Başkan Öner, bu tür etkinliklerin hemşeriler arasında dayanışmayı ve yardımlaşmayı artırdığını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, hafta sonu Antalya'da bulunan hemşehri derneklerinin dayanışma gecesine katıldı. Başkan Öner, ilk olarak Antalya Burdurlular Derneği'nin Adonis Otel'de gerçekleştirdiği dayanışma gecesini ziyaret etti. Başkan Öner, yarım saat kadar kaldığı gecede, Burdur Valisi Rasih Özpek'in de aralarında bulunduğu davetlilerle sohbet etti. Antalya Burdurlular Derneği Başkanı Rüştü Peker de, geceye katıldığı için Öner'e teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, daha sonra Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından Dedeman Otel'de gerçekleştirilen dayanışma ve kaynaşma gecesini katıldı. Öner, Trabzonluların horon oynayışını ilgiyle izledi.

Burdurlular ve Trabzonlular ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Öner, iki derneğinde, kültürlerini, folklorlarını yaşatmaları, hemşehriler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlaması bakımından önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Öner, bu tür etkinliklerin hemşehriler arasında dayanışmayı, yardımlaşmayı sağladığını da sözlerine ekledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.