Sosyal Medya

Bayramoğlu'ndan Sendika Çıkmazına açıklama

AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, ÇAYKUR işçilerinin yaşadığı sendikal değişimi yorumladı



AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, Rize'de ÇAYKUR işçilerinin yaşadığı sendikal değişimle ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Bayramoğlu, ?Sendikal faaliyetlerde yeterli kadar üyelerine hizmet verememiş bir sendika varsa ortada, bu sendikadan insanlar başka bir sendikaya geçiyorsa birazda kendileri bunu değerlendirmelidir? dedi.

 

AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, Rize'de ÇAYKUR işçilerinin Tek Gıda-İş Sendikası'ndan istifa ederek Öz Gıda-İş Sendikası'na geçişleriyle yaşanan sendikal değişimle ilgili soruları yanıtladı.

 

İşçilerin Hak ve Adalet çerçevesinde her türlü haklarını kullanabileceğini ifade eden Bayramoğlu, ?Benim burada olmadığım dönemlerde sendikal faaliyetler biraz yoğunlaşmış. Bazı taraftan bazı taraflara işçi geçişleri olmuş. Eğer bu geçişler sırasında bir baskı ile yönlendirme olmuşsa bunu hak olarak görmem. Ama kendi rızaları ile işçiler sendika değiştirmiş? dedi.

 

Bayramoğlu, ?Bazı sendikalardan bazı sendikalara bazı üye kayıtları olmuş. Ama bana söylenen herkes gönül rızası ile sendika değiştiriyor. Buda şunu getirir. Bir kurum yeteri kadar çalışıp hizmet veremiyorsa her zaman rekabete hazırlıklı olmak zorundadır. Bu benim AK Partim içinde geçerlidir. Benim iş yerim içinde geçerlidir. Sendikal faaliyetlerde yeterli kadar üyelerine hizmet verememiş bir sendika varsa ortada, bu sendikadan insanlar başka bir sendikaya geçiyorsa birazda kendileri bunu değerlendirmelidir diye düşünüyorum? diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.