Sosyal Medya

Hemşin Çay Fabrikası?nı inceledi

ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, Hemşin ilçesinde yapımına başlanan organik çay fabrikasının inşaatında incelemelerde bulundu.



Çay İşletmeleri Genel Müdürü Ekrem Yüce Hemşin'de yapımına karar verilen organik çay fabrikası inşaatında incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gitti. Hemşin kaymakamı Yılmaz Kurt'u makamında ziyaret eden Genel Müdür Yüce daha sonra Ak Parti Hemşin İlçe Başkanı Halim Bekâr ve Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa ile birlikte organik çay fabrikasının yapıldığı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Organik çay fabrikasının Hemşin'de kurulması konusunda sağladığı katkıdan dolayı Çaykur Genel Müdür'ü Ekrem Yüce'ye teşekkür eden AK Parti Hemşin ilçe Başkanı Halim Bekâr, ?İlçemize önemli bir hareketlilik getiren bu inşaatın başlatılmasında Sayın Genel Müdürümüz büyük gayretler sarf etmiştir. Hemşin'de yıllık 3?4 bin ton yaş çay üretimi gerçekleşmekteydi. Yaklaşık 900 üreticimiz mevcut. Organik çay üretimi konusunda 500'ün üzerinde müstahsil başvurularını yaptılar. Sanıyoruz fabrika açıldığında üreticilerimizin tamamı organik çay tarımına dönüş yapacaklar. Bu da Hemşin'in bir ilk olma anlamında bu sektöre yapmış olduğu katkıyı ortaya koymaktadır? diye konuştu.

Canrize Haber


Canrize Haber


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.