Sosyal Medya

AKP? yi kıskanıyorlar

Başbakan yardımcısı Hayatı yazıcı kültür merkezinde yaptığı konuşmada AKP nin 2002 yılından beri ülkede iyi işler yaptığını söyleyerek? Bizleri kıskanıyorlar. Çekemiyorlar. Bizi kıskananlar mahalle kabadayılığına soyunmaya başladılar. Kimseye izin vermeyiz? dedi.



Ä°lyas GÃœR
Çeşitli açılış ve temel atma törenleri için Rize ye gelen Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı kimseye sokak kabadayılığını bırakmayız dedi.

Çeşitli açılış ve temel atma törenleri için Rize ye gelen Başbakan Yardımcısı Kültür merkezinde partililere yaptığı konuşmada Eğitim,. Sağlık, ulaşım, her konuda çağ atladıklarını söyleyerek? Dış ilişkilerde Dünya ile küstük, sayın başbakanımız sayesinde dış ilişkilerde çağ atladık. Milyonlarca insana yeşil kart verdiler. Ancak hastanelerde kuyrukları bitiremediler. Biz sosyal güvenlik yasası ile bütün kurumları birleştirdik. Bir gurup insan siyaseti rant için, bir kısım insanlar makam için yaparlar. Ancak bizim içimizde bunları barındırmayız. Ülkemizin önemli sorunu terördür. Bu sorunu çözmeliyiz biz ne din ne de bölge milliyetçiliği yapıyoruz? dedi.

Başbakan Yardımcısı Hayatı Yazıcı Türkiye ye çetelerden bitireceklerini söyleyerek? Bizim iktidarımızda hiçbir karanlık oda kalmayacak. Faili meçhulde kalmayacak? dedi.

Canrize Haber


Başbakan Yardımcısı Hayatı Yazıcı daha sonra Rize stadyum inşaatı, Rizespor tesisleri, Rize bezi, cam süsleme atölyelerini ziyaret ettikten sonra foretiko tezgâhına oturan başbakan yardımcısı tezgahı bir anda karıştırdı. Ardından Çayeli ilçesinde belediyeyi ziyaret eden Başbakan yardımcısına 1979 yılında Çayeli ilçesinde çektirdiği resim hediye edildi. Yazıcı ardından Yamaç köyü ilköğretim okulunun açılışını yaptı. Akşam ise Ticaret ve sanayi odasının vergi rekortmenleri törenine katıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.