Sosyal Medya

HEMŞİN?E POLİS MERKEZİ KURULUYOR

HEMŞİN?E POLİS MERKEZİ KURULUYOR Rize?nin Hemşin ilçesinde İçişleri Bakanlığı?nın talimatlarıyla emniyet müdürlüğü kurulması için çalışma başlatıldı.



Hemşin'de emniyet müdürlüğü birimi kurulması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. AK Parti Hemşin İlçe Başkanı Halim Bekâr, İçişleri Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda ilçede emniyet müdürlüğü kurulması için çalışma başlatıldığını belirterek, ?Hemşin'in ilk yıllarında nahiye, ardından da mal müdürlüğü olarak hizmet veren binada hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle yöre mimarisine uygun bir tadilat yapılıyor. Onarım işleri bittikten sonra emniyet müdürlüğü hizmete girecek. Yaklaşık 20 polis memuru ilçemizde görev yapacak. Bu da ilçemize nüfus hareketi getirecektir. İlçemizde bu önemli hizmetin devreye sokulması konusundaki çabalarımıza destek olan katkı yapan Sayın İçişleri Bakanımız başta olmak üzere Sayın Valimiz, İl Emniyet Müdürümüz ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca binanın onarımına gönüllü destek veren tüm Hemşinlileri de bu birimin kurulmasındaki özverilerinden dolayı kutluyorum? dedi.

ÅžANTÄ°YE Ä°NÅžAATI BAÅžLIYOR
İlçe Başkanı Halim Bekâr Hemşin Köylere Hizmet Getirme Birliği'ne ait şantiyenin bir süre önce ticaret merkezi inşaatı nedeniyle yıkıldığını belirterek, yeni şantiye için bulunan alanda kazı çalışmalarına başlanıldığını söyledi. Başkan Bekâr, yeni lojman için 27 bin YTL'lik ödeneğin aktarıldığını belirterek, ?Daha önce maliye lojmanlarının altında bulunan Köylere Hizmet Getirme Birliği'ne ait şantiyemiz burada ticaret merkezi yapılacağı için yıkılmıştı. Hazineye ait yeni yerimizin milli emlak tarafından il özel idaresine şantiye yapılmak üzere tahsisi sağlandı. Yıkım işlemleri devam ediyor. 27 bin YTL'lik ödenekle inşaat kısa sürede tamamlanarak şantiye hizmete girecektir? şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.