Sosyal Medya

Ardeşen, Pazar ve Çamlıhemşin'e gerekli yatırımlar yapılmıyor

Saadet partisi Ardeşen ilçe başkanı Sait Eksilmez basına açıklamada bulunarak özellikle Ardeşen, Pazar ve Çamlıhemşin bölgelerine gerekli yatırımların yapılmadığını belirtildiğini dile getirdi.



Eksilmez, AK parti hükümetinin 6 yıl içerisinde birçok vaatler verdiğini, ancak bu vaatlerin hiçbirinin gerçekleşmediğini belirtti.

Özellikle yöre ile ilgili, yörede istihdam sağlayacak, yöreye ekonomik girdi sağlayacak bir çalışmanın bundan önce oluşmadığını ve bunda sonrada gerçekleşme umudunun olmadığını dile getiren Eksilmez, yörede Ayder gibi turizm merkezi ve Hamidiye gibi yatırıma uygun arazilerin olmasına rağmen neden bu bölgelere yatırım yapılmadığını dile getirdi.

Saadet Partisi Ardeşen ilçe başkanı Sait Eksilmez Adrese Dayalı Kayıt Sistemi çerçevesinde gerçekleşen nüfus sayımı sonuçlarına değinerek, Ardeşen?in şehir merkezi nüfusu 26.000 iken seçmen sayısın da 25.000 olduğunu belirterek; bu sonuçtan anlaşılıyor ki, yapılan bu sayım sonuçları gerçeği asla yansıtmıyor diyerek tekrardan bu sayımın yapılması gerektiğini belirtti.

Dilek ASLAN

Karadeniz Gazetesi ve medyakaradeniz.com Rize Temsilcisi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.