Sosyal Medya

Okutan'dan esnaf ziyareti

Vali Okutan, bu haftada Fatih Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti



Her hafta cuma günleri Trabzon'un değişik mahallelerini ziyaret eden Trabzon Valisi Nuri Okutan, cuma namazı çıkışında o bölgede bulunan esnaflarla bir araya gelip, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuyor. Vali Okutan, bu haftada Fatih Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafı tek tek ziyaret edip sorunlarını dinleyen Vali Okutan, halkla birebir konuşarak sorunlara çözüm aradıklarını söyledi.
Vali Okutan, "Geldiğim günden beri her kesimle çeşitli vesilelerle bir araya geliyorum. Esnafımızla onların işyerlerinde samimiyet ve doğallık içinde geçen bu görüşmelerden çok faydalanıyorum. Halkımızla birebir konuşarak, sorunlarını öğreniyorum. Çözüm yollarını birlikte araştırıyoruz. Halkımızın içinde olmaktan ben de çok memnunum halkımızda çok memnun. Amacımız devletle vatandaşı kucaklaştırmaktır" dedi.
Vali Nuri Okutan, Fatih Camii imamının camii altında bulunan çay ocağının bir kısmının kütüphaneye dönüştürülerek, Fatih Lisesi öğrencilerinin de bu kütüphaneden faydalanabilmeleri için yeni bir düzenleme yapılması isteğini olumlu bularak gerekli düzenlemelerin yapılması talimatını verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.