Sosyal Medya

Şehit Babasından Valiye Ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğü kara harekatı sırasında şehit olan istihkam er İbrahim Gedik'in babası Abdullah Gedik, Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı ziyaret etti.



Vali Okutan, şehidin babası Abdurrahman Gedik ile ağabeyi Habip Gedik'i makamında kabul ederek bir süre görüştü.
     Abdurrahman Gedik, burada yaptığı konuÅŸmada, oÄŸlunun ÅŸehit olmasının ardından tanıdığı tanımadığı herkesin kendilerine sahip çıktığını belirterek, ''Aslen Erzurumluyuz, Burada yabancıyız, ancak devlet büyüklerimiz ve vatandaÅŸlarımız bizi hiç yalnız bırakmadı'' dedi.
     Ailesine ilgi gösteren, evlerini ziyaret eden herkese minnettar olduÄŸunu ifade eden Gedik, ''Evimiz ziyaretçi akınına uÄŸradı. Hiç yalnız kalmadık. Bütün herkese teÅŸekkür ediyorum. Valimiz, belediye baÅŸkanımız tanıdığımız tanımadığımız yüzlerce kiÅŸi bizi teselli etmek için büyük gayret sarf etti. Yaramızı böyle sarmaya çalışıyoruz'' diye konuÅŸtu.
     Gedik, ÅŸehit babası olmanın gururunu yaÅŸadığını vurgulayarak, ''Buraya bir menfaat için ya da bir ÅŸey istemek için gelmedim. Buraya bize gösterdiÄŸi ilgi ve alakadan dolayı vali beye teÅŸekkür etmek için geldik. Hiç kimseden hiçbir menfaat beklemiyoruz'' dedi.
     Gedik, Trabzon Belediye BaÅŸkanı Volkan CanalioÄŸlu'nun evlerini ziyareti sırasında kendisine oÄŸlunun adının Trabzon'da bir yere verileceÄŸi sözünü verdiÄŸini anımsatarak, bundan dolayı büyük mutluluk duyduÄŸunu kaydetti.
     Vali Okutan ise Ä°brahim Gedik'in ÅŸehit olmasının ardından ellerinden geldiÄŸince ÅŸehit ailesinin yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.
     Kapısının bütün vatandaÅŸlara açık olduÄŸunu ifade eden Vali Okutan, ''Kapım ÅŸehit ailelerine, gazilere ve gazi ailelerine sonuna kadar açık'' dedi.
     Vali Okutan, ÅŸehit babasına Bartın Gazeteciler DerneÄŸi BaÅŸkanı Güngör Yavuzaslan'ın gönderdiÄŸi mesaj ve ÅŸiiri verdi. Görüşme daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.