Sosyal Medya

Akçaabat?a internet evi açıldı

Türk Telekom tarafından 2007 yılında başlatılan ''Her İlçeye Bir İnternet Evi'' projesi kapsamında Akçaabat ilçesinde internet evi açıldı.



TRABZON- Türk Telekom tarafından 2007 yılında başlatılan ''Her İlçeye Bir İnternet Evi'' projesi kapsamında Akçaabat ilçesinde internet evi açıldı.
Akçaabat Belediyesi'ne ait kültür sitesinde oluşturulan internet evinin açılış törenine Trabzon Valisi Nuri Okutan, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.
Törende bir konuşma yapan Vali Okutan, Türkiye'de son yıllarda hızla artan internet kullanımımın daha da geliştirilerek taşralara ulaştırılması gerektiğini belirterek, ''Türk Telekom tarafından uygulanan sosyal sorumluk projesi çerçevesinde tüm ilçelerde internet evleri kurulacaktır. Bu projeyle insanlarımız internete daha kolay ulaşacaktır'' dedi.
Türk Telekom İl Yöneticisi Ergin Bektaş ise, Türkiye'de internet kullanımını yaygınlaştırarak bilgi toplumunun temellerini atmayı hedeflediklerini ifade ederek, ''Kurumumuz bu projeye 20 milyon YTL kaynak ayırmıştır'' diye görüş bildirdi. .

 

 


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.