Sosyal Medya

Pazar Kültür Merkezi İnşaatı

Pazar ilçesi Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, inşaatı süren kültür merkezinin ilçeye önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi.



Hatırnaz, yaptığı açıklamada, inşaatına geçen yıl aralık ayında başlanan ve yapımını TOKİ'nin üstlendiği Çarşıbaşı mevkisindeki yeni belediye sitesi alanında yaptırılan Pazar Kültür Merkezinin kaba inşaatının yüzde 70 oranında tamamlandığını belirtti.
     Ä°ÅŸ programı doÄŸrultusunda ilerleyen inÅŸaatın, planlandığı gibi bu yılın haziran ayı sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiÄŸini ifade eden Hatırnaz, ''Kültür merkezi ilçeye önemli kazanımlar saÄŸlayacaktır. Toplam 4 bin metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi inÅŸaatının bin 300 metrekarelik bölümünde kültür merkezi binası olacak. DiÄŸer alanlar ise otopark olarak hizmet verecek'' dedi.
     Kültür merkezinin zeminle birlikte 4 kat olarak planlandığını kaydeden Hatırnaz, ''Merkezin içerisinde kitap sergi alanı, spor kompleksi, çok amaçlı tiyatro salonu, ilçemizin tarihi eser ve el emeklerinin sergileneceÄŸi müze ile derslikler olacak. Kültür merkezi ile bölge halkı sanatla buluÅŸacak. Ayrıca yeni belediye sitesi ve çevresi de canlanmış olacak'' diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.